top of page
Search
  • Writer's pictureMarie Bjerre Birkholm

Derfor skal du prøve SUP yoga


Yoga på vandet? Det kan jeg garanteret ikke. Det er den første tanke, der går gennem mange hoveder, når de stifter bekendtskab med yoga på paddleboard. Men SUP yoga er langt nemmere end du tror. Læs her hvorfor og hør nybegynderen fortælle om sin første oplevelse.


Tanken om at tage yoga med på vand kan være udfordrende. Men paddleboards er mere stabile end de fleste tror. De er så stabile, at det næsten føles som at være på en yogamåtte på land.


SUP yoga er langsommere og foregår lavere end almindelig yoga, fordi det kræver fuld opmærksomhed at justere og placere sig på boardet, så det ikke vipper.

Naturen som medspiller

SUP Yoga er en enestående måde at forene yoga og natur. På vans oplevelsen af din krops bevægelser. Vandet både støtter og udfordrer dig, og tilbyder en unik mulighed for at træne både krop og koncentration.


Yogaen foregår langsomt og kraftfuldt med fuld fokus på dine bevægelser. Det giver særligt gode betingelser for at øve yogaens fornemme meditative formål – at være i ét med det, du laver lige nu.


Hør Victoria, nybegynder på paddleboard, fortælle om hendes oplevelse med SUP yoga.Sådan foregår SUP yoga

SUP yoga er yoga udført på et paddleboard. Hos Rodfast kommer du på opdagelse i foreningen af natur, balance og nærvær som naturligt opstår på vandet.


SUP yoga-timerne er tilrettelagt nybegyndere, så vi går stille og roligt frem.Først introduceres alle til paddleboard og sikkerhed.


Herefter padler vi en smule for at blive fortrolige med boardet på vandet.Så fortøjer vi vores boards og begynder en lille times magisk forening af bevægelse og natur gennem simple yogaøvelser udvalgt specielt til at kunne lave på paddleboard.I slutningen af timen lægger vi os ned på boardet og mediterer til lyden af vandet, fuglene og Maries rolige guidende stemme.


Du kommer i land med fornyet energi – klar til en forfriskning fra Rodfast.

Find rodfæste på vandet

Når du laver yoga på paddleboard, udforsker du hele tiden grænsen mellem stabilitet og balance. Du giver dig selv fuld opmærksomhed.


Sidder eller står du skævt, vipper boardet lidt med dig og du må justere din øvelse. Det en utrolig god koncentrationsøvelse, der giver dig rodfæste lige der midt på vandet.


Er du garvet yogi kan SUP yoga være en øjenåbner for om du udfører stillingen i ligevægt eller om du har ukendte vaner med at bruge den ene eller anden side af kroppen mere eller mindre.


Det er da ikke noget for mig

Eller måske er det.


Alle Rodfasts boards er ekstra stabile og egner sig rigtig godt til yoga. Marie er erfaren underviser og ved lige, hvad der skal til for at skabe tryghed både for nybegynderen og den garvede.


Tjek Rodfasts ’Højdepunkter’ på Instagram for at se hvordan de seneste SUP yoga-timer er foregået.


Skal du med næste gang?
51 views0 comments

Commentaires


Post: Blog2_Post
bottom of page